قبلا در مورد ست کردن لباس های رنگ قهوه ای برای شما گفتیم. امروز میخوایم در مورد رنگ سبز صحبت کنیم. رنگ جذابی که حتما...
همانطور که می دانید رطوبت، بستر بسیار خوبی برای جذب و رشد انواع میکروب ها و قارچ ها است. بطور مثال بعد از حمام کردن و خشک کردن بدن، حوله شما رطوبت را برای مدت زمان زیادی در خود حفظ خواهد کرد و تبدیل به محل بسیار مناسبی برای تکثیر آلودگی های موجود در محیط خواهد شد. فراموش نکنید که نحوه شستن حوله و خشک کردن آن مهمترین گام برای پیشگیری از بروز آلودگی است.
بسته به دفعات استفاده از حوله (حوله تن پوش یا حوله دست و صورت) آن را بصورت هفتگی یا نهایتا هر ۱۵ روز بشویید.
بدیهی است هر چه دمای آب بالاتر باشد قدرت میکروب زدایی آن نیز افزایش می یابد. بطوریکه در بیمارستان ها و هتل ها دمای آب را برای شستن ملحفه ها و حوله ها تا حد جوش بالا می برند.
در محیط های خانگی اگر بیماری های پوستی شایع نباشد نیازی نیست که دمای آب تا این اندازه بالا باشد و دمای۴۰ تا ۶۰ درجه سانتی گراد مناسب خواهد بود.
به این نکته توجه کنید که مخلوط نکردن حوله با سایر البسه خانگی ضروری است و چنانچه افراد خانواده مبتلا به بیماری های پوستی و قارچی مانند زگیل یا عفونت قارچی باشند، حوله هایشان را بصورت جداگانه و با افزودن مقدار بیشتری ماده شوینده، ضد عفونی کنید.
پس جدا کردن حوله ها از سایر البسه به هنگام شستن، هم به لحاظ بهداشتی توصیه می شود و هم اینکه با بالا رفتن دمای آب، رنگ دانه ها از داخل الیاف پنبه جدا خواهد شد و این اتفاق طبیعی موجب رنگ گرفتن حوله ها و لباس های روشن تر خواهد شد.
از بین بردن لکه های حاصل از رنگ دادن لباس به لباسی دیگر در هنگام شستشواگر بخواهیم با توجه به مطالب بالا و دیگر نکات بهداشتی در مورد حوله مصرفی، یک دستورالعمل شستشو را طبقه بندی کنیم، بایستی موارد زیر را رعایت کنیم:
این مقاله را با دوستان خود به اشتراک بگذارید