قبلا در مورد ست کردن لباس های رنگ قهوه ای برای شما گفتیم. امروز میخوایم در مورد رنگ سبز صحبت کنیم. رنگ جذابی که حتما...
امروزه، پارچههای سبک و ظریف حریر کاربرد و مصارف گستردهای در صنعت لباس دارند. اغلب از این پارچه نیمهشفاف برای تهیه لباس، شال، پرده خانه و ... استفاده میشود؛ برای مثال، لباس حریر به دلیل سبک و نازک بودن، مورد توجه مزونهای خیاطی برای دوخت لباسهای مجلسی، مانتو و شومیز قرار گرفته است. تنوع زیاد و ظرافت پارچه حریر، شتسشوی لباس حریر را با چالش مواجه میکند. انتخاب شوینده لباس، متناسب با بافت پارچه حریر یکی از دغدغه انسانها هنگام شستن لباسها در خانه، به حساب میآید. دستهای از افراد بر این باورند که برای حفظ ظاهر لباس حریر، نیاز به شستن آن نیست؛ زیرا شستن لباس حریر موجب پارگی لباس یا از دست دادن خاصیت خود میشود. در این مقاله از سافتلن قصد داریم به معرفی روش مناسب برای شستن لباس حریر و سالم ماندن الیاف پارچه حریر بپردازیم.
هنگام شستن لباس حریر، باید حساسیت کافی به خرج داد و از شوینده مناسب لباس استفاده کرد؛ زیرا این دسته از لباسها به دلیل وجود ابریشم در ساختار خود، بسیار لطیف و حساس هستند. ابریشم نوعی الیاف حساس است که یک اشتباه کوچک موجب خداحافظی همیشگی با لباس میشود. این ماده شگفتانگیز باعث زیبایی لباس حریر میشود. میزان ابریشم در ساختار پارچه حریر متفاوت است. ابریشمهای طبیعی و مصنوعی عامل وزن کم لباسهای حریر هستند. با تغییر درصد ابریشم، جنس و نوع لباس حریر تغییر میکند. اگر این بافتها در هنگام شستشوی لباس حریر آسیب ببیند، لباس زیبایی روز اول خود را از دست میدهد.
یکی از راههای امن برای شستن لباس حریر، استفاده از روش سنتی یا همان شستن با دستها است. برای شستن لباس حریر با دست باید صبر و حوصله کافی به خرج داد. در زیر مراحل شستن لباس حریر با دست به ترتیب بیان شده است:
شستن لباس حریر با دست و به روش سنتی، بهترین روش برای سالم ماندن این دسته از پارچهها به حساب میآید. اما ممکن است به دلایل مختلف، تمایلی به تمیز کردن این پارچه ظریف با دست نداشته باشید. اغلب افراد شستن لباسها با ماشین لباسشویی را بهترین راه برای تمیزی بیشتر لباسهای حریر میدانند. نکاتی در رابطه با شستن لباس حریر با ماشین لباسشویی در زیر جمع آوری شده است:
به طور کلی، برای انتخاب روش مناسب برای شستشوی لباس حریر، بهتر است برچسب روی لباس را مطالعه کنید. در بالا نکات ضروری برای شستشن لباس حریر در هر دو روش را معرفی کردیم. اکنون این سوال پیش میآید که کدام روش بهتر است؟ پارچه حریر به سرعت آلودگی را در محلول شوینده آزاد میکند. بنابراین نیاز به یک فرآیند طولانی برای شستن لباس حریر ندارید. اکنون قصد مقایسه شستن لباس حریر با دست و ماشین لباسشویی را داریم. اگر قصد شستن لباس حریر در ماشین لباسشویی را دارید، تنظیمات شستشو را روی درجه ملایم قرار دهید. در این روش استفاده از مواد شوینده به تنهایی کافی نیست؛ زیرا مواد شوینده تا حدی موجب زبر شدن جنس لباس میشوند. بهتر است برای حفظ جنس و کیفیت لباس حریر، از نرم کننده لباس استفاده شود. نرمکننده لباس علاوه بر پیشگیری از ایجاد الکتریسیته در لباس موجب خوشبو شدن و ایجاد حس خوشایند میشود. اتوکشی لباس حریر، منجر به آسیب دیدن بافت پارچه میشود. یکی از مزیتهای شستن لباس حریر با ماشین لباسشویی، استفاده از نرم کننده لباس است. هنگام استفاده از نرم کننده لباس، چین و چروک کمتری بر روی لباس ایجاد میشود و دیگر نیازی به اتوکشیدن نیست. بسیاری از افراد، بعد از یک روز سخت کاری و یک برنامه فشرده، ترجیح میدهند برای از بین بردن لکه روی پارچه حریر از ماشین لباسشویی استفاده کنند.
بیشتر بخوانید: «راهنمای شستشوی لباس کودکان»
از سوی دیگر، شستن لباس حریر با ماشین لباسشویی، در حالتی که لباس دارای درصد بالایی از ابریشم طبیعی است، اصلا توصیه نمیشود.
مراقبت از لباس حریر در فرآیند شستشو برای حفظ زیبایی لباس، به تنهایی کافی نیست. استفاده از پودر دستی متناسب علاوه بر از بین بردن لکه از روی پارچه حریر مانع از آسیب و تغییر شکل لباسها میشود. همچنین، انتخاب پودر لباسشویی و مایع لباسشویی خوب، علاوه بر حفظ سلامتی ماشین لباسشویی، موجب سالم ماندن پارچه حریر و لباسها میشود. محصولات سافتلن (Softlan) مخصوص مراقبت از لباسهای حریر طراحی شدهاند. این محصولات با قدرت پاککنندگی قوی و رایحه خوشبو مانع از آسیب دیدن الیاف لباس میشوند. محصولات سافتلن با تولید کف فراوان به شستن بهتر لباسها بدون آسیب دیدن کمک میکنند. پودردستی سافتلن با قدرت خوب در شستشو، لباسها را مانند روز اول نگه میدارد. از طرف دیگر، پودر ماشین لباسشویی در کنار حفظ ظاهر لباس، باعث ایجاد درخشندگی در پارچه میشود. قدرت پاککنندگی محصولات سافتلن، ضمن از بین بردن لکه از روی پارچه حریر، موجب رایحه ماندگار و دلپذیر میشود.
این مقاله را با دوستان خود به اشتراک بگذارید